سه‌شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷

در راستای جشنواره تابستانی «باغ کاغذی» برگزار می‌شود؛

پویش معرفی کتاب در قالب موشن‌گرافی و انیمیشن، در کتابخانه‌های عمومی اصفهان

جشنواره انیمه قصه گویی

به‌منظور غنابخشی به اوقات فراغت و ترویج فرهنگ مطالعه، پویش معرفی کتاب در قالب موشن‌گرافی و انیمیشن در کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان، جشنواره «باغ کاغذی» ویژه معرفی کتاب در قالب موشن‌گرافی و انیمیشن، با هدف ترویج مطالعه و بهره‌مندی مفید از اوقات فراغت، در کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان برگزار می‌شود.

این جشنواره با معرفی کتاب‌های «یادت باشد» نوشته محمدرسول ملاحسنی، «آساره و ماه ماغ» نوشته حمید اباذری و «سه نکته‌ی مامان‌ها» اثر کلر ژوبرت برقرار خواهد شد. مخاطبان جشنواره تمامی گروه‌های سنی هستند و آثار در قالب‌های موشن‌گرافی یا انیمیشن، به صورت خلاقانه به معرفی کتاب می‌پردازند. 

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را با حجم حداکثر سه دقیقه و کمتر از ۵۰ مگابایت در سایت کتابخوون به آدرس www.ketabkhooon.ir بارگذاری کنند. 

مهلت شرکت در جشنواره از ۵ مرداد آغاز شده و تا ۳۱ مرداد ادامه دارد و آیین پایانی آن به همراه نمایشگاه آثار برگزیده، ۱۵ شهریور برگزار خواهد شد. به همین مناسبت نیز، کارگاه‌های آموزشی ساخت انیمیشن با محوریت داستان‌پردازی نیز در کتابخانه‌های عمومی استان برگزار می‌شود. 

علاقه‌مندان می‌توانند، متن فراخوان را از اینجا دانلود و مطالعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن دبیرخانه ۴۵۵۴۲۱۷ یا ۴۵۸۵۶۳۲۷ تماس حاصل فرمایند.  

پویش معرفی کتاب در قالب موشن‌گرافی و انیمیشن، در کتابخانه‌های عمومی اصفهان

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
2 + 4 =